El Festival
del 2 al 5 de setembre de 2022

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Festival Jazzing
de Sant Andreu

El Jazzing és un festival de jazz pels joves i pel públic familiar amant d’aquesta música, que oferix una proposta musical que aposta pels joves músics que estan a la pedrera Sant Andreu Jazz Band, envoltants de músics emergents i referents de l’escena nacional i internacional.

El Jazz Education Stage és la trobada anual per joves i professionals amants del jazz i de la metodologia i filosofia de Joan Chamorro aplicada en el projecte Sant Andreu Jazz Band, que el porta arreu del món a difondre. El Jazz Education Stage passa durant els matins i tardes del Jazzing Festival.

Jazz Education Stage

El Jazz Education Stage és la trobada anual per a joves i per a professionals amants del jazz i de la metodologia i filosofia de Joan Chamorro, que aplica durant tot l’any en el projecte Sant Andreu Jazz Band. Podreu viure l’experiència de fer una immersió en el projecte SAJB. Un projecte educatiu, vivència i professional. Una manera de viure la vida a través d’una passió: la música i el jazz.4 dies de classes magistrals, de jam sessions, de xerrades, convivència al costat dels artistes participants del Jazzing Festival, dels membres de la Sant Andreu, del seu director Joan Chamorro, i dels participants vinguts d’arreu, on tu seràs un/a més. Viu-lo i gaudeix-lo, és impressionant! Adreçat a nens a partir de nou anys, joves, músics, professors, directors i amants de la música.

Joan Chamorro i
un somni fet realitat.

Novena edició del Jazzing Festival: Sant Andreu abraça Brasil.

La Sant Andreu Jazz Band els darrers anys ha tingut la música brasilera com a part important del seu repertori. El jazz i la música de Brasil són totalment compatibles i permeten donar veu també als músics que improvisen i que troben atractives les seves melodies, les seves harmonies i els seus ritmes. La idea de dedicar el Jazzing Festival en la seva 9ª edició a la música de Brasil és el resultat de tots aquests anys d’anar descobrint que aquesta música ens omple i ens fa gaudir moltíssim. És una manera d’estendre un pont entre ambdues cultures. Una vegada més la música és un llaç d’unió que està per sobre de les fronteres. Així com Sant Andreu s’ha convertit en un punt important del jazz, conegut per milers d’enamorats d’aquesta meravellosa música, ara tenim la oportunitat per uns dies de que Sant Andreu es converteixi en la capital de la bossa-nova. Donem una abraçada gegant que traspassi l’oceà. La música ens convida a somniar, tanquem els ulls i creuem l’Atlàntic. Deixem-nos portar per la bossa-nova, la samba, el baião, el choro…

Del 2 al 5 de setembre, vine a somniar amb nosaltres. 

SANT ANDREU ABRAÇA BRASIL 

Joan Chamorro

Un festival diferent,
obert, popular i diurn.

El Jazzing és un festival diferent, no només per la seva naturalesa oberta, popular i diurna, sinó també per la manera d’organitzar-lo. I és que el Jazzing és possible gràcies a totes aquelles persones i entitats que creiem que aquest somni es pot fer realitat.

Equip tècnic i artístic:

Direcció General i Artística: Joan Chamorro
Organitza: Associació Sant Andreu Jazz Band
Direcció executiva: Blanca Gallo Agència Musical
Coordinació i Voluntaris: Èlia Bastida
Enginyer de so: David Casamitjana
Comunicació: Núria Martorell

Fabra i Coats,
un entorn únic.

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació és un espai de suport a la creació artística i compta amb espais de treball per a arts escèniques, música i recerca sonora, arts plàstiques i visuals, creació multimèdia o creació audiovisual. Paral·lelament, la Fabra i Coats acull un ampli programa d’activitats de caràcter artístic i contemporani, que permet convertir la Fàbrica de Creació en un equipament de referència a tota la ciutat, amb uns estrets llaços amb Sant Andreu i el seu veïnatge.

LOCALITZACIÓ

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Carrer de Sant Adrià, 20.
08030 Barcelona

Participa, i col·labora
amb nosaltres.

Portem 16 anys apropant el jazz a tothom i fent feliç la gent. 16 anys estimant la música des del cor, sentint-la des de l’ànima, ballant-la amb el cos. 16 anys creient que és possible un món millor si ens deixem portar per les notes i els sentiments.  I per això apostem per projetes com el Jazzing Festival que, sense afany de lucre, pretenen divulgar alegria a través del jazz.

Ja anem per la novena edició del Jazzing-Festival de Jazz de Sant Andreu i quart Jazz Education Stage i ho estem donant tot. I ens agrada!!

Fes una aportació o una descàrrega!

Si tens interès en comprar àlbums digitals pots trobar-los al nostre Bandcamp.
Tots els beneficis aniran també directes pel festival.

Fes una donació!

Només has d’omplir aquest formulari i fer efectiva la teva aportació, la que tu vulguis! Quan premis el botó, aniràs a parar a la pàgina de PayPal, on podràs triar quin import vols donar i pagar amb el teu compte o amb targeta de crèdit. Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a  través del nostre formulari de contacte.

Fes de voluntari

Vols venir al Jazzing i ajudar-nos en l’organizació prèvia i durant els dies de festival? Escriu-nos, volem comptar amb tú.

En què et podem ajudar?
Contacta’ns.

Escriu-nos i demana’ns en què podem ajudar-te. Volem saber de tu i volem tenir-te informada/t de totes les activitats que et puguin interessar.

CONTACTE

gaudiumusica@gmail.com
+34 622 17 55 88