Què significa “entrada invertida”?

La tercera edició del Jazzing Festival porta enguany un nou concepte: ENTRADA INVERTIDA, també coneguda com a TAQUILLA INVERSA. Però… què és?

Amb l’entrada invertida és l’espectador qui decideix, un cop vist el concert, pagar el que consideri més oportú. La taquilla inversa és un exercici de responsabilitat i maduresa, on el públic ha de tenir en compte que la producció i l’exhibició de qualsevol accio escènica té uns costos en els que s’inclouen, entre d’altres, la remuneració als músics.  Tenint en compte aquest factor i també les seves possibilitats econòiques personals, la persona que ha assistit al cobcert estableix el preu de la seva entrada.

entrada invertida

Per què ho apliquem al JAZZING enguany?

Els motius són molt diversos, però pràcticament es podrien concretar en dos:

  1. D’una banda, des de la Sant Andreu Jazz Band sempre hem volgut ser fidels a al nostra missió d’apropar el jazz a tots als públics sense barreres, i per això sempre hem intentat que tots els concerts del JAZZING fossin gratuïts. Tanmateix la dificultat per aconseguir recursos ens empeny a trobar fórmules que ens ajudin a afrontar les despeses generades en aquest festival que, us assegurem, són moltes.
  2. Però també, i com dèiem al començament, considerem que és una acció que valoritza la feina dels artistes, i volem transmetre a tothom que darrera de cada concert, que aporta alegria i felicitat, hi ha molta feina i moltes hores de treball. Com a professionals de la música, volem també sensibilitzar la gent que gaudeix del jazz de que SER MÚSIC ÉS UNA FEINA que ha de ser remunerada.

Us animem a que participeu. Només plegats podrem avançar  :)

FINS AVIAT!

Comentaris

  1. Jim van der Snoek ha dit:

    Hello, my name is Jim van der Snoek. I am friends on facebook with Joan Chamorro. I am coming to Barcelona on 13 september. I will stay in hotel California in the center from 13 to 20 september. My email is jimvandersnoek@gmail.com…..I am also on facebook under my name….. Jim van der Snoek…..I want to ask you if it is possible to buy tickets for the concerts when I am arrived in Barcelona. Or do I have to order them now ?? I want to go on 15 september to Sant andreu teatre for the concert of Andrea motis, Eva Fernandez, Magali Datzira and Rita Payes. Starting time is 20.30 hr. I also want to go on 17 september to concert of Rita Payes & Joan Chamorro group on placa Can Fabra starting time 12.00 hr. I hope to hear from you, perhaps you must send this email to Joan Chamorro ?…….greetings from Jim.

Digues què en penses

*