Presentació

6è JAZZING – FESTIVAL DE JAZZ DE SANT ANDREU & JAZZ EDUCATION STAGE

EL PRESENT, L’AVUI, L’ARA és l’únic que tenim. Per això hauríem de viure’l, o intentar-ho, amb passió, amor, respecte, honestedat, essent conscients de que la manera en què la vivim avui canviarà el nostre demà i de que les nostres accions repercuteixen en el nostre entorn. Fer de la nostra vida la història que nosaltres volem que sigui, perquè cada moment és únic, irrepetible, com cada alumne/a, cada classe, cada assaig o cada concert…
Aquesta és la meva filosofia de vida i la meva manera d’afrontar l’ensenyament.
És molt important la metodologia en l’aprenentatge de la música en els infants per a que puguin sentir des del primer moment que la música forma part de les seves vides i que els hi aporta quelcom positiu.

Des de moltes parts del món em demanen que els hi expliqui el meu treball amb la Sant Andreu Jazz Band i així ho he fet a Stanford, Mèxic DF, Marciac, Medellin, Vigliano Biellese, Estocolm i moltes altres ciutats més tant de fora com de dins del país.

Aquesta és la raó de que, en el marc del Jazzing Festival, neixi el JAZZ EDUCATION STAGE.
Quatre dies d’immersió en la nostra filosofia i metodologia, amb concerts, jam sessions, debats, classes, paejazzing, lindy hop… Gaudirem de músics meravellosos vinguts expressament per compartir amb nosaltres la seva música i la seva experiència.

Aquest primer JAZZ EDUCATION STAGE coincideix amb la sisena edició del Jazzing Festival i els 13 anys de la SANT ANDREU JAZZ BAND i n’estem molt feliços.

L’important és el camí, no la meta. Vols caminar amb nosaltres?

Joan Chamorro
Director del Jazzing – Festival de Jazz de Sant Andreu