Joan Chamorro: “Per què tan sovint es deixa de banda la millor medicina de l’ànima?”

Volem compartir amb vosaltres aquestes reflexions del nostres director Joan Chamorro i que podreu descobrir també al programa de mà del Jazzing’3. Mereix la pena pensar-hi, i parlar-ne.

 

“La cultura és sinònim d’educació, il·lustració, formació, sabiduria… El contrari d’incultura​ i​ ignorància. La música és una forma d’expressió, dins la cultura, i ens aporta moltíssim en dos aspectes: l’intel·lectual i l’emocional. La música ens fa una mica més sensibles, una mica més “intel·ligents”, amb més capacitat per saber realment allò necessari i allò superflu.

Aleshores, per què acostuma a ser habitual, en les polítiques d’algunes administracions, deixar-la en un paper residual donant-li un tracte d’article de luxe, quan, entre d’altres coses, és la millor medicina de l’ànima?

En el nostre desè aniversari, la Sant Andreu Jazz Band reivindiquem la música com quelcom necessari i hi posem tota la nostra energia, il·lusió i treball en apropar-la a la gent. El Jazzing, ​Festival de ​Jazz de Sant Andreu, n’és una manera.

Aquest any reconeixem especialment la tasca de la Carme Canela, l’Ignasi Terraza, el David Mengual i el Joan Monné com a persones inspiradores, i per això es converteixen en els JAZZERS 2016.

Gràcies a tothom per fer possible que la màgia del jazz, un any més, inundi els nostres carrers d’alegria, il·lusió, emoció…”

 

Joan Chamorro
Sant Andreu Jazz Band 2006-2016

 

Digues què en penses

*