Inaugurem el Jazz Education Stage

News!”EL PRESENT, L’AVUI, L’ARA és l’únic que tenim. Per això hauríem de viure’l, o intentar-ho, amb passió, amor, respecte, honestedat, essent conscients de que la manera en què la vivim avui canviarà el nostre demà i de que les nostres accions repercuteixen en el nostre entorn. Fer de la nostra vida la història que nosaltres volem que sigui, perquè cada moment és únic, irrepetible, com cada alumne/a, cada classe, cada assaig o cada concert…

Aquesta és la meva filosofia de vida i la meva manera d’afrontar l’ensenyament.

És molt important la metodologia en l’aprenentatge de la música en els infants per a que puguin sentir des del primer moment que la música forma part de les seves vides i que els hi aporta quelcom positiu.

Des de moltes parts del món em demanen que els hi expliqui el meu treball amb la Sant Andreu Jazz Band i així ho he fet a Stanford, Mèxic DF, Marciac, Medellin, Vigliano Biellese, Estocolm i moltes altres ciutats més tant de fora com de dins del país.

Aquesta és la raó de que, en el marc del Jazzing Festival, neixi el JAZZ EDUCATION STAGE.

Quatre dies d’immersió en la nostra filosofia i metodologia, amb concerts, jam sessions, debats, classes, paejazzing, lindy hop… Gaudirem de músics meravellosos vinguts expressament per compartir amb nosaltres la seva música i la seva experiència.

Aquest primer JAZZ EDUCATION STAGE coincideix amb la sisena edició del Jazzing Festival i els 13 anys de la SANT ANDREU JAZZ BAND i n’estem molt feliços.

L’important és el camí, no la meta. Vols caminar amb nosaltres?”

Joan Chamorro

Com funciona el JAZZ EDUCATION STAGE?
El Jazz Education Stage es realitzarà durant els dies 5,6,7 i 8 de setembre 2019, són 4 dies d’immersió en la metodologia i la filosofia utilitzada per Joan Chamorro amb la SantAndreu Jazz Band.Pensat per a:

1- Escoles de música i o professors interessats en la nostra manera d’entendre l’aprenentatge de la música, en concret del jazz
2- Joves o no tan joves músics que vulguin entrar en el món meravellós del jazz
3 – Principiants amb pocs anys d’estudi que necessitin noves idees encarades per a viure la música d’una manera divertida i apassionada alhora, a través del jazz i la improvisació
4 -Músics de tots els nivells que vulguin acostar-se a conèixer-nos i si pot compartir música amb nosaltres i amb els nostres convidats: Scott Hamilton, Dick Oatts, Joe Magnarelli, Fredrik Noren, Andrea Motis, Joan Codina, Elia Bastida, Juan Mar Sauqué …
5 -persones interessades en la pedagogia i en la música en general que vulgui conèixer-nos de prop, xerrar, debatre sobre la vivència de la música, etc.
6 -Senzillament per a totes aquelles persones que vulguin viure 4 dies intensos de xerrades, debats, assajos oberts, classes col·lectives, concerts, Jamm sessions, presentacions de projectes, live recording sessions

L’stage està dins del Jazzing Festival, per tant les activitats educatives o formatives durant el dia són en l’horari que marca el calendari, entre li 10h i les 19.30h aproximadament, i més tard seran els concerts, i les jam sessions que són d’accés lliure. El planning general de classes està subjecte a canvis però tots dins d’horari i amb les mateixes activitats.

Els estudiants poden portar l’instrument, encara que no tocaran en totes les classes és molt recomanable si en algun moment desitja participar activament.

Totes les hores que no siguin lectives del stage, és a dir: menjar, sopar i concerts, els menors han d’estar acompanyats pels seus pares o responsables, si són menors. Si per a vosaltres quedar-vos en concerts és un problema, pot no fer-lo o fer-lo a algun concert en concret, encara que assistir als concerts forma part de la dinàmica de treball de Joan chamorro.

Véns de fora de Barcelona? On dormir i on menjar en el barri de Sant Andreu-Barcelona?
Són moltes i variades les opcions per a dormir, una bona opció a prop del lloc i on alguns dels nostres parcipants s’allotjaran a preus assequibles en aquest alberg: Unite Hostel Barcelona .
Hi ha molts llocs per la zona de Sant Andreu per a menjar / sopar i de tots els preus, no tindrà problemes, però és important que reservi una habitació perquè Barcelona, és una ciutat petita amb molta demanda.
Els viatges cadascun ho gestiona en funció d’on vingui. No tenim un paquet contractat.

El lloc on es realitzen les classes i els concerts és a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats http://ajuntament.barcelona.cat/fabraicoats/es.

Digues què en penses

*