Fes-te mecenes del 5è Jazzing!!

Cada cop queden menys dies per a que comenci la cinquena edició del Jazzing, Festival de Jazz de Sant Andreu 2018, l’acte d’inauguració serà el dijous 20 de setembre amb la seva presentació a la plaça del Comerç, i per al primer concert programat al Bar Versalles.

I de mica en mica, els objectius fixats per l’organització es van aconseguint en els seus respectius terminis per arribar amb la millor preparació possible a aquells dies de finals de setembre que han de ser màgics.

Com ja sabeu, el Jazzing Festival de Jazz de Sant Andreu és una iniciativa de l’associació Sant Andreu Jazz Band amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Sant Andreu i Institut de Cultura, el que representa una tercera part del pressupost per aquest any. La resta es cobreix amb els recursos propis de l’Associació, que sent una associació sense ànim de lucre ha de revertir els beneficis en projectes musicals; i els minsos ingressos de la recaptació.

Aquest capital ha de cobrir les despeses generades per la feina de tots els músics i artistes, el muntatge tècnic dels espais per a que tot soni correctament, el lloguer dels equips i d’alguns instruments, el disseny dels materials gràfics (cartells, programes de mà, vinils, lones, etc.), el web i la comunicació per tal que la informació estigui sempre a l’abast de tothom i molts altres petits aspectes que formen part d’una organització tan complexa.

És per això que demanem la teva ajuda, per petita que sigui, ens faràs grans!

Escriu-nos a info@gaudiumusica.com i t’informarem!

colabora

A més de la suma dels recursos econòmics, es pot donar un altre pas endavant molt important per aconseguir un festival de primera categoria amb un pressupost molt ajustat. I aquí és on entra en lloc la crida al voluntariat que la Sant Andreu Jazz Band fa als veïns i a tothom qui estigui interessat.

Es tracta d’aconseguir un número encara més alt de gent compromesa amb l’organització.

Vols ser voluntari? Contacta’ns: info@gaudiumusica.com

 

Digues què en penses

*