Col·labora!

Portem 12 anys apropant el jazz a tothom i fent feliç la gent. Portem 12 anys estimant la música des del cor, sentint-la des de l’ànima, ballant-la amb el cos. Portem 12 anys creient que és possible un món millor si ens deixem portar per les notes i els sentiments.  I per això apostem per projetes com el Jazzing Festival que, sense afany de lucre, pretenen divulgar alegria a través del jazz.

Ja anem per la cinquena edició del Jazzing-Festival de Jazz de Sant Andreu i ho estem donant tot. I ens agrada!!

Voldríes col·laborar amb nosaltres aquest any?

Tant si ets una persona, com si regentes una botiga o una empresa, pots col·laborar comprant discos o simplement fent una aportació:

Ets una persona?

Com pots col·laborar? Fes una aportació o una descàrrega.

  • T’enviarem informació sobre les nostres activitats periòdicament

Si tens interès  en comprar àlbums digitals (descàrregues) pots trobar-los al nostre Bandcamp

https://santandreujazzband.bandcamp.com/  Tots els beneficis aniran també directes pel festival.

Fes una donació!

Només has d’omplir aquest formulari i fer efectiva la teva aportació, la que tu vulguis! Quan premis el botó, aniràs a parar a la pàgina de PayPal, on podràs triar quin import vols donar i pagar amb el teu compte o amb targeta de crèdit. Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a info@gaudiumusica.com.

El teu nom i cognoms (obligatori)

El teu email (obligatori)

Fes una descàrrega!

Servirà directament per ajudar-nos amb les despeses del Festival!

descàrregues

Ets un comerç?

Fes-te establiment amic de la Sant Andreu Jazz Band. Si vols col·laborar amb el nostre club des del teu comerç i de manera senzilla, fes-te establiment jazzer. Per només 50€ a l’any, rebràs:

  • Un adhesiu distintiu per a la teva botiga o establiment
  • Inserirem les promocions que consideris oportunes (descomptes, promocions especials, etc.) adreçades als jazzers, amb els que ens comuniquem periòdicament
  • Posarem un enllaç al teu web (o, si no en tens, posarem la informació de la teva botiga) a l’apartat d’equip, a Establiments amics
  • Et farem arribar flyers del Jazzing Club i d’altres materials promocionals per tal que els puguis donar a les persones interessades.

Ets una empresa o entitat?

Vols que la teva empresa o entitat sigui del Jazzing Club?. Seràs empresa amiga de la Sant Andreu Jazz Band i constaràs com a tal en la nostra web. Si téns una idea, posa’t en contacte amb nosaltres a:  info@gaudiumusica.com.