En marxa amb el Divendres 29/09

Després del matí profitós amb la classe magistral dels dos mestres Perico Sambeat i Joe Magnarelli al Taller de Músics,  ens preparem per al doble concert d’avui divendres 29 de setembre al SAT! Sant Andreu Teatre. 
Podeu comprar les entrades anticipades a travès del web en aquest enllaç: https://www.4tickets.es/sat-teatre/public/janto/#
Preu entrada anticipada:12,50€, a taquilla: 14,50€
https://www.4tickets.es/sat-teatre/public/janto/#

Joan Chamorro + Èlia bastidaJoan Chamorro presenta Èlia Bastida

Èlia Bastida, violinista, saxofonista tenor i cantant, 6 anys en la Sant Andreu Jazz Band, persona compromesa amb la música, a la qual li dedica la major part del seu temps. Una tècnica depurada, resultat d’anys de treball d’obres clàssiques que formen part del repertori clàssic del violí.
Expressiva, passional, creativa, curiosa, sorprenent, buscant el seu propi camí amb un instrument com el violí, on les referències són molt menors que en altres instruments més comuns en el jazz.
Cerca que porta a obrir possibles nous camins, incorporant inconscientment el repte d’aportar alguna cosa nova, sense pretensions, però amb molt camí al davant a explorar. Enamorada del bebop i de l’hardbop, però interessada també en els orígens del jazz, així com en la música brasilera i, més enllà d’etiquetes, en la música que li dóna la possibilitat d’expressar-se, d’aportar el seu granet de sorra en aquest món necessitat de sons bells i de missatges que solament la música és capaç de transmetre.
Elia Bastida violí, saxo tenor i veu, Joan Chamorro contrabaix i direcció, Ignasi Terrassa piano, Josep Traver guitarra, Esteve Pi bateria, Andrea Motis trompeta, saxos i veu, Joan Martí saxo alt, Marçal Perramon saxo tenor, Joan Codina trombó, Alba Esteban, saxo baríton.

 

Pórtico- Joe Magnarelli & Perico Sambeat QuintetJoe Magnarelli & Perico Sambeat Quintet


El trompetista nord-americà Joe Magnarelli i el saxofonista valencià Perico Sambeat, juntament amb el seu quintet, ens presenten el seu CD PÓRTICO, amb temes compostos pels dos grans músics.

Joe Magnarelli (trumpet) / Perico Sambeat (alto sax) / Fabio Miano (piano) / Ignasi González (bass) / Andrea Michelutti (drums).

 

Speak Your Mind

*