La Clínica Sant Jordi, la clínica del barri que creu en nosaltres

clinica-sant-jordi

Un dels principals reptes que ens trobem a l’hora organitzar un festival és trobar recursos. El pressupost d’un esdeveniment de les característiques del Jazzing és important i no és gens fàcil trobar entitats que vulguin apostar per la cultura en general, i menys que vulguin arriscar-se donant suport a una acció que s’està consolidant.

I la Clinica Sant Jordi ho ha fet. Per segon any consecutiu ens dona el seu suport com a patrocinador i volem agraïr-los des d’aquí aquesta aposta, que per a nosaltres és vital.

Aquesta clínica té més de vuitanta-cinc anys d’història, és l’única clínica medicoquirúrgica i obstètrica privada amb servei d’urgències mèdiques i pediàtriques dels districtes de Sant Andreu, Nou Barris, Horta i San Martí i de les poblacions contigües. Proporciona als usuaris una prestació assistencial 365 dies de l’any 24 hores al dia amb un servei d’òptima qualitat gràcies als professionals altament qualificats que treballen, oferint els seus coneixements des de la perspectiva de la prevenció, curació i rehabilitació de la salut. Creixent en qualitat i en importància de la mà del nostre districte, Sant Andreu.

Així que, des d’aquí, volem expressar el nostre agraïment a aquesta entitat: MOLTES GRÀCIES! :D

Digues què en penses

*