Avui dijous 20 de setembre: Presentació 5è JAZZING Festival de Jazz de Sant Andreu

Hola Amics!!!!!

Estem molt contents!!!! I es que avui, dijous 20 de setembre és la presentació oficial de la cinquena edició del JAZZING Festival de Jazz de Sant Andreu. Un any més volem fer arribar el nostre art pels carrers del nostre barri.

Tothom està convidat i us hi esperem, si, si, a tothom!!

A continuació us detallem les activitats que tenim programades per avui:

  • 18.30h comencem amb la Cercavila Musical a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band des de la Plaça de Can Fabra fins a la Plaça Comerç.
  • 19.30h Presentació Oficial del JAZZING 5. Faran una breu presentació: el nostre Director el Joan Chamorro ens farà una breu presentació de les activitats, el conseller de cultura Felipe López-Aranguren i el  nostre amic Jaume Tauler presentador del programa Jazz it de radio Betevé. Actuació de un petit grup de la Sant Andreu Jazz Band.
  • 20.30h Bar Versalles Eva Fernández presenta: Yo pregunto. Temes originals a partir de la poesia d’Alfonsina Storni, Alejandra Pizarnik o Julio Cortázar, entre d’altres. El trio és el resultat d’una recerca de l’equilibri que forma la música: melodia, harmonia i ritme, donant la mateixa importància a cada element.
    EVA FERNÁNDEZ, veu i saxo,  JOSEP MUNAR, guitarra, ENRIC FUSTER, bateria.

Consulta totes les activitats per als propers dies i segueix l’actualitat a les xarxes.

DIA 8

 

 

 

Digues què en penses

*