Avís legal i política de privacitat

En compliment al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’Associació Sant Andreu Jazz Band informa als usuaris que les dades facilitades a través de la pàgina web jazzingfestival.com passaran a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat i responsabilitat del qual correspon a l’Associació Sant Andreu Jazz Band, essent la finalitat del tractament d’aquestes el poder atendre i gestionar correctament les diferents sol·licituds, consultes i resolució de dubtes dels usuaris, així com poder realitzar estudis estadístics que ens ajudin a millorar el funcionament de la pàgina web i a informar-lo puntualment.

Aquesta informació és tractada amb la màxima confidencialitat, les dades estan allotjades en un servidor segur. Les seves dades no seran comunicades en cap cas a terceres persones o empreses. El fitxer en el qual s’inclouran les seves dades compleix amb totes les exigències d’índole tècnic i organitzatiu que preveu la LOPD i el Reial decret 994/1999 d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat, per tal de garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant la seva alteració, pèrdua, així com el tractament o accés no autoritzat.

Així mateix, amb relació a les dades recaptades en la forma prevista en aquesta Política de Privacitat, s’informa als usuaris que poden exercir tots els drets reconeguts en la llei, en particular, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació de dades i oposició enviant un correu electrònic a hola@santandreujazzband.org.

La seva adreça de correu electrònic s’utilitzarà únicament per donar resposta a les seves consultes i transaccions realitzades a través dels formularis existents en la web, així com per informar-lo de les novetats.