ARTISTES I PROFESSORS 2021

Sant Andreu Jazz Band

El concert de cloenda d’aquesta 8ª edició del Jazzing Festival vol ésser una celebració dels 15 anys de vida de la Sant Andreu Jazz Band i per això hem volgut reunir alguns dels antics músics del projecte amb la SAJB actual i comptar amb figures tan importants com els convidats d’aquest any: Dena Derose i Scott Hamilton. També comptarem amb la presència de Fredrik Norén, director de la Stockholm Jazz Orquesta. i dos joves veus convidades: des de les Illes Canàries, Gabriela Suárez, recentment guardonada com a Artista Revelació als Premis Canaris de la Música i, des de Rúsia, Anastasia Ivanova, que ja va estar recentment col·laborant amb el projecte.

+ info de la Sant Andreu Jazz Band


Dena DeRose & Scott Hamilton

Dena DeRose i Scott Hamilton són reconeguts músics Internacionals amb trajectòries de somni. En el Jazzing Festival estaran acompanyats per dos importants músics de l’escena del país, David Xirgu i Manel Fortià. Un concert per gaudir del swing, dels estàndards i de la bona música.

+ info Dena DeRose
+ info Scott Hamilton


Joan Mar Sauqué Trio

Joan Mar Sauqué, que va formar part de la Sant Andreu Jazz Band entre els anys 2013 i 2019 s’ha convertit en un trompetista de primera línia, col·laborador en molts projectes i amb una extensa discografia. En companyia de Josep Traver i Giuseppe Campisi, ens presentarà el seu darrer treball, en el qual queda ressaltat el seu amor pels estàndards i el seu gran coneixement del llenguatge del jazz.

+ info Joan Mar Sauqué


Gabriela Suárez Jazz Singer

Gabriela Suerez, sorgida del projecte Fabrica la Isleta, liderat pel gran pianista José Alberto Medina, ens presenta el seu cd “Moonlight in Vermont”, així com el seu nou repertori, en el que ret tribut a la gran Billie Holiday. Gabriela ha estat, aquest any 2021, guardonada com a Artista Revelació en els Premis Canaris de la Música.

+ info Gabriela Suárez


Carolina Alabau & Èlia Bastida

Carolina Alabau i Èlia Bastida uneixen la seva musicalitat i els seus gustos musicals en un projecte que ha donat a llum “Meraki”, el primer àlbum del projecte i que serà presentat al Jazzing Festival. Temes propis, música brasilera, mediterrània i tradicional en la qual el diàleg entre el violí i la veu és el punt de partida.

+ info Carolina Alabau
+ info Èlia Bastida


Carlos Martín

Carlos Martín ens explicarà la seva manera d’afrontar l’estudi del trombó (i la improvisació) i de quina és la seva visió d’aquest instrument en el món del jazz.

+ info Carlos Martín


Andrea Motis

Andrea Motis, vocalista i trompetista, ens donarà la seva visió de les que, per a ella, són les grans veus del jazz, tant del passat com de l’actualitat. També ens explicarà la seva manera d’afrontar els diferents repertoris i de com treballa amb la seva veu i de la relació d’aquesta amb el seu instrument principal, la trompeta.

+ info Andrea Motis


Josep Traver

El guitarrista Josep Traver, col·laborador habitual de la Sant Andreu Jazz Band, membre, des de fa 12 anys, del quintet d’Andrea Motis i músic amb una gran experiència professional i una gran paleta de colors en la seva manera de tocar, ens explicarà quina és la seva visió de la música, de l’estudi de la guitarra, abastant diferents estils, sense per això perdre la seva pròpia essència.

+ info Josep Traver


Rita Payés

Rita Payés ens explicarà la seva experiència com a vocalista i trombonista. Com aconsegueix l’equilibri que demostra a l’escenari, fent que la seva veu i la veu del seu trombó semblin sortir de la mateixa font, amb la mateixa naturalitat i la mateixa musicalitat.

+ info Rita Payés


Joan Chamorro presenta Joan Martí

Presentació de dos nous cd’s de la col·lecció de Joan Chamorro presenta… el 15 i el 16, protagonitzats pels saxofonistes Joan Martí i Marçal Perramon. Un concert amb jazz instrumental, vocal, swing, bebop, en el qual podrem sentir les diferents vessants dels joves músics presentats.

+ info CD’s “Joan Chamorro Presenta…”


Joan Chamorro presenta Marçal Perramon

Presentació de dos nous cd’s de la col·lecció de Joan Chamorro presenta… el 15 i el 16, protagonitzats pels saxofonistes Joan Martí i Marçal Perramon. Un concert amb jazz instrumental, vocal, swing, bebop, en el qual podrem sentir les diferents vessants dels joves músics presentats.

+ info CD’s “Joan Chamorro Presenta…”


Homenatge a Toni Belenguer

Un concert tribut al gran trombonista Toni Belenguer, que ens va deixar de manera inesperada fa un any.
Toni Belenguer va col·laborar en múltiples ocasions amb Joan Chamorro i en diferents projectes relacionats amb la Sant Andreu Jazz Band.

Toni, a banda d’ésser un meravellós trombonista i un geni de la música, era una gran persona i generava una gran estimació en tots aquells que d’una manera o altra entràvem en contacte amb ell.
Per confeccionar aquest homenatge, Joan Chamorro ha volgut muntar un repertori basat en diversos dels temes que va enregistrar amb alguns dels músics de la Sant Andreu Jazz Band.
També ha volgut comptar amb tres grans músics que van treballar amb ell: Carlos Martin, Perico Sambeat i Francisco Blanco, “Latino”.
Entre els temes que podrem sentir hi haurà dos temes originals del propi Toni i un arranjament seu per a big band.


També hi col·laboren:

Alba Armengou
Francisco Blanco “Latino”
Giuseppe Campisi
Joana Casanova
Magalí Datzira
Jan Domènech
Alba Esteban
Eva Fernández
Manel Fortià
Ravid Goldschmidt
Anastasia Ivanova
Arnau Julià
José Alberto Medina
Marc López
Marc Martín
Joan Monné
Koldo Munné
Fredrik Norén
Perico Sambeat
Tanausú Santana
David Xirgu