Activitats i Concerts Dijous 28/09

SAJB_2016-2017 (BAixa res.)Continuem amb les activitats del 4t Jazzing Festival de Jazz de Sant Andreu, per al dijous 28 de setembreal matí es realitzaran les classes magistrals dels grans músics i mestres Christoph Mallinger (violí jazz) i Fredrik Norén (trompeta i Big Band) a l ‘l’Escola Superior d’Estudis Musicals  Taller de Músics, i a la tarda a les 20.30h al SAT! Sant Andreu Teatre gaudirem de la  Sant Andreu Jazz Band & Friends amb la direcció de Joan Chamorro, acompanyats de Perico Sambeat, Christoph Mallinger, Joe Magnarelli, Fredrik Norén i Andrea Motis.

Dijous 28 de setembre

Classes Magistrals

11.0h  – Classe Magistral a càrrec de Christoph Mallinger (violí jazz)
Violinista de jazz i cantant amb un llenguatge que barreja tradició i modernitat. Viu a Àustria, on lidera diversos grups. Ens parlarà de la seva trajectòria i experiència sobre el violí en el jazz i de la improvisació en general.

12.45 – Classe Magistral a càrrec de Fredrik Norén (trompeta/ BIG BAND)

Director de l’Estocolm Jazz Orchestra i trompetista principal. Treballa en la promoció de la música jazz entre la gent jove a la Swedish Jazz Federation i en la promoció i difusió del jazz per les regions del seu país, Suècia. El mestre trompetista i director de big band ens parlarà de diferents aspectes de l’instrument i de la improvisació.

Les classes magistrals tenen lloc a l’Escola Superior d’Estudis Musicals  Taller de Músics situada a la planta superior del Centre Cultural Can Fabra al c/ Segre, 24-32 (Pl. Can Fabra) 08030 Barcelona i seran gratuïtes.
Es compta amb l’activa participació per part dels assistents, poden dur el seu propi instrument o participar-hi només amb la veu, o bé només ser oients.
ESEM Taller de Músics Mapa

Tarda:

20.30 – Sant Andreu Jazz Band & Friends Amb la direcció de Joan Chamorro,
acompanyats de Perico Sambeat, Christoph Mallinger,Joe Magnarelli i Fredrik Norén.
Sant Andreu Teatre (SAT!) Mapa

SAXOS: KOLDO MUNNÉ, IRENE MATA, ALBA ESTEBAN, MARÇAL PERRAMON, JOAN MARTÍ, JOANA CASANOVA, NIL GALGO; TROMPETAS: ELSA ARMENGOU, VÍCTOR CARRASCOSA, ALBA ARMENGOU, JOAN M. SAUQUÉ,; TROMBONES: RITA PAYÉS, ARNAU SÁNCHEZ, MAX TATO, JOAN CODINA; TROMPA: MAX SALGADO; VIOLÍN Y SAXO TENOR: ÈLIA BASTIDA; BASE RÍTMICA: ABRIL SAURÍ, MIRANDA FERNÁNDEZ, PAU GALGO, MIQUEL CASANOVA, TON FELICE, CARLA MOTIS, JAN DOMÈNECH .
Sant Andreu Teatre (SAT!)Mapa
CONCERT DE PAGAMENT

EL PREU DE L’ENTRADA ÉS DE 12,50€ ANTICIPADA, I 14,50€ A TAQUILLA. COMPREU LES ENTRADES AQUÍ!

Compra aquí Bono 2 dies SAT! x 21,00€ per als concerts del SAT!

fons blanc      logo TALLER DE MUSICS             Sant Andreu Teatre

 

 

Digues què en penses

*