7è JAZZING Festival de Jazz de Sant Andreu-2n Jazz Education Stage

Direcció : Joan Chamorro

Artistes convidats : Perico Sambeat, Carlos Martín, Andrea Motis. Èlia Bastida, Joan Marc Sauqué, Carla Motis, Manel Fortià.Don Sickler en streaming des de NY

COLLAGE7JAZZING-COLOR

 

 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ

7è JAZZING-FESTIVAL DE JAZZ DE Sant Andreu & 2n JAZZ EDUCATION STAGE

Que és el que fa d’aquesta edició la més especial de totes?

2020, un any que  TOTS  recordarem  pel fràgils que ens hem sentit, pel vulnerables que poden resultar les nostres vides , més enllà del nostre control. Alguns de nosaltres hauran perdut sers estimats que s’hauran anat sense un adéu. Uns altres haurem vist com teníem les mans lligades per a poder fer allò que estimem, o senzillament no hem pogut seguir amb les nostres rutines diàries de treball …  Han estat dies de reflexió, setmanes, mesos… Estarem celebrant el Jazzing festival i encara estarem limitats, supeditats, sense poder desplegar tots els nostres somnis  de la manera que fem en nostra  , potser mal nomenada, “normalitat” .

Però la vida continua, com sempre, mentre la lluna i el sol continuïn portant-nos la nit i el dia.

I nosaltres estimem la vida, estimem la música, que és una de les màximes expressions de la naturalesa. Tot té un temps, i la màxima expressió d’ell és el batec del cor. El batec de la vida.

Aquesta edició del Jazzing és la més especial que hem fet, tot i les limitacions. Perquè sento realment que davant les circumstàncies adverses només hi ha espai per a la lluita, el desig de seguir, el desig de respirar, el desig de compartir allò en el que creiem i ens apassiona.

La Sant Andreu Jazz Band és un projecte de gairebé 15 anys d’existència que, com molts altres projectes, ha estat colpejat en aquests dies, perillant la seva continuïtat. Però és més forta la il·lusió de seguir, de veure com a persones de tot el món ens segueixen, ens donen suport i estan esperant la cita anual del festival . Solament per aquests gestos envers nosaltres, envers el meu treball, val la pena aquesta edició.

El Jazzing festival i el Jazz Education Stage són l’expressió màxima del meu desig de generar al voltant meu coses positives, que generin bona energia, que generin il·lusió, a través de la música, sobretot en les noves generacions, que són el present i el futur.

Presencialment o virtualment des de qualsevol part del món, et convidem a venir amb nosaltres, a gaudir, a aprendre, a viure intensament 3 dies de jazz.

GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE

Joan Chamorro-Director del Jazzing Festival-Jazz Education Stage

Visiteu el resum 1r Jazz Education Stage

 

Digues què en penses

*