2 nous espais al JAZZING 3! Plaça Trinitat i Fàbrica de Creació

Sí, amics i amigues! Aquest any no només hem preparat un programa espectacular que anirem desgranant en les properes setmanes, sinó que a més hem convidat dos nous espais a paticipar: la Plaça Trinitat i Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

La Plaça de la Trinitat acollirà a la Fundació Classic Jazz i l’Associació Sant Andreu Jazz Band amb una Ballada popular de Lindy Hop.

Promogut pel Centre Cívic Trinitat Vella hem organitzat una ballada popular de swing el proper dissabte dia 10 de setembre a les 12 del migdia. La plaça de la Trinitat, situada en un punt neuràlgic i ben a prop del punt més alt del barri al Turó de la Trinitat, és escenari habitual de nombrosos actes, i estem completament segurs de que la plaça s’omplirà de persones que ballaran al ritme del Ricard Gili & Joan Chamorro & friends.

Swing a la Trinitat

Swing a la Trinitat

Una reflexió sobre els nostres 10 anys i un assaig obert a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

LaFàbrica de Creació és un espai fantàstic, diàfan i dinàmic, bressol d’un món de moviments culturals i accions socials de San Andreu. I després d’apropar-nos a l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) ho vam veure clar: dimecres dia 14 de setembre el nostre director, el Joan Chamorro, parlarà sobre el projecte de la Sant Andreu Jazz Band i després assajarem el concert del següent diumenge, amb un convidat de luxe, el Perico Sambeat. Yeah!

FÀBRICA DE CREACIÓ

 

Digues què en penses

*